Copyright

(c)open since 2010

Friday, August 27, 2010

ALOHAAA

lama da tak update Blog..mmg bro minggu ni BZ skali..haha perbincangan Exam paper dengan student dan menyiapkan PSMP(Projek Sarjana Muda Pendidikan) lg..so mmg BZ, skrg ja baru ada masa untuk Update blog nih..

Hehe..skrg bro berada di bilik guru..mmg sunyi sepi, tadi baru jak balik dr Tenom, ambil kakak Bro n antar dia balik rumah, pastu bro trus pi bilik guru untuk on9 dan juga menyiapkan kerja spt menanda buku Folio pelajar,,semua ni mesti ditanda sebelum bro abis praktikal..jd mmg kelam kabut sikit..

tgh bz menyemak, ada kakak cleaner dtg bgtau dgn bro yang lampu,kipas dan lampu dalam Koperasi sekolah berpasang, dr jam 2 petang lg..so bro pn tgk la.. Pintu berkunci dari luar, tp dalam dia berpasang..aiseh musykil nih..so bro pn pi la pejabat am sekolah, ada kak Sylvia dlm, bro inta tlg dia bgtau dgn gurun koperasi utk tutup lampu,kipas n radio yg berpasang tuh..

Pastu bro masuk bilik guru balik..... haha, nda lama lagi LM da nak abis, minggu dpn ada masa 4 hari ja lg, sebab hari selasa cuti merdeka kan hehe..so Bro memang sedih la.

kelas 4 sastera: diaorg mmg rock n roll,sporting abis so mmg bro rindu dgn diaorg nih

kelas 1 Cekal: nakal, tapi biasala budak2 kan, bro mesti rindu dgn diaorg yg slalu ja buat bro marah hehehe tpi diaorg ni lucu ba sebenarnya..

kelas 1 Bestari: huhuhu mmg bro aka n rindu gila ni kelas, banyak pak lawak dalam ni kelas, wpun kadang2 diaorg ni bising, tapi diaorg ni fokus kalo bro mengajar..huhu bro selesa ba mengajar 1 Bes nih..

kelas 1 Gemilang: mmg manja diaorg ni..asal nampak bro mesti tegur..hehe mmg kiut ba diaorg.. semua da macam adik2 bro uda diaorg ni..

wel..setiap permulaan mesti ada penamat ida, segala Ketawa,sedih,stress,pkara lucu yg ada d SMK Tenom(my old school juga) nda akan d lupakan..... zeaa.. roger n out

No comments: