Copyright

(c)open since 2010

Thursday, September 30, 2010

Di mana aku ar?? Part 2

Jeng..jeng..jeng..jawapannya bilik Kubikel kat Library UMS la..wahaha, ala, sekali skala berseorangan dlm bilik kubikel tu kan apa salahnya, baru fokus n kerja nak siap..nda percaya ckp bro meh??? tgk la bwh..wahahaha

(tada...kunci bilik kubikel kwang3)

Bilik kubikel ni sebenarnya bilik khas utk student yg mahukan privasi utk blaja kt Library UMS nih.. ada banyak bilik kubikel kat lebri nih..so bilih pilih r..kalo cm bro, bro pilih area dekat nhgn pendidikan..wahaha....tgk gmbr bwh.. kecil ja ba bilik kubikel ni beb...tapi ok r utk fokus buat kerja..

(Bilik Kubikel n0 28)

Post sebelum ni bro ckp mo fokus kasi habis kerja kan..huh, x dpt jugak, sebab tadi bro emergency utk buat temu ramah dgn ketua program HT 17....haha x pa r, member x dpt dtg so bro tolong r buat temu ramah tuh...huhuhu sekejap jak d bilik kubikel nih, lagi satu masa byk dihabiskan utk menunggu pensyarah PSMP bro..ala tesis bro.. jam 12 janji...pastu jam 2 ptg baru dpt jumpa..adoii bila r PSMP Bro nak siap ni beb...dia suruh ubah isi kandungan ja..pastu antar.. penambahan sikit ja kt bjgn isi kandunga..yg lain2 da okay... k r...
hehehe...
-OuT-
p/s; bz r dgn tugasan tp sempat jugak Update blog, tapi pasni bz sgt mkgn, byk kerja yg nak buat..adoii...

2 comments:

St. DoraMathew said...

Update jan nda update..hahaaa

Roughneck said...

ok..update la nih..