Copyright

(c)open since 2010

Sunday, September 26, 2010

Kembali ke UMS

Salam, Dah dekat 1 minggu lebih kat sini baru Bro mau tulis post nih, bz r dengan membuat tesis Projek Sarjana Muda Pendidikan(PSMP), nak antar da tuh.Alhamdulillah, abis da LM 3 bulan kat SMK tenom, sekarang kembali ke bumi UMS, meneruskan misi sebagai seorang mahasiswa..hahaha kembali sebagai SUPER SENIOR, apa tidak, kursus pendidikan ni ambil masa 4 tahun, kebanyakan kursus lain ambil masa selama 3 tahun ja, so kira paling tua la di UMS nih..

Balik UMS, means kembali bergelumang dengan assignment dan aktiviti-aktiviti lain..haha tapi bro da tak kisah..4 tahun da sibuk dengan benda2 tu smua.. tapi yg pali bro suika dpt jumpa kawan2 semua balik, my geng gaban and juniors..hahaha best beb dgn diaorg semua, gila-gila remaja...okai, ni post permulaan Bro sejak balik UMS ni....more to come
-Out-

No comments: