Copyright

(c)open since 2010

Tuesday, September 28, 2010

TERKUNCI!!

Well arini dimulakan dengan kejadian Bro xdapat masuk dalam bilik sebab kunci tertinggal dlm bilik la beb..adoiiyaiii....cmna ble jadi cmtu..Bro no mmg jenis pelupa laaa..ni yang susah ni..camna nak masuk ar..dah la tak pakai baju n pakai short jak(baru nak mandi beb)..adoii
(ni la kunci bertuah tuh..adoii)

so bro pn pi la bilik jiran bro, c Ah Siang..haha budak ni blom bangun lagi..bro pi tingkap bilik dia, bangunkan dia n pinjam hpone dia.. hpone bro kan dalam bilik, xdapt nak ambik..adoii.. so bro pn SMS r Idruz, minta dia tlg bgtau Nafi(nafi n dedek stay dlm bilik bro, so diaorg ada kunci), minta dioarg balik tlg bukakan pintu wahaha

ok..pastu bro pn masuk r bilik c Ah Siang nih..laa tido lg ni budak, kwn dia emergency pn xnak bangun..apala pnya kwn nih wahahaha..so tunggu punya tunggu..c idruz pal dtg bwa kunci wahaha..c nafi xdpt dtg sbb tgh dating hehe..dia tlg buka kunci guna kunci nafi..haha thanks idruz...my buddy ba tu..hehe..last2 dpt jugak masuk bilik..hahaha

well..well..well.. memang permulaan yg baik kan arini??hahahaha
thanks to my juniors yg membantu hahaha
-Out-

9 comments:

yaya_mysterious gurl said...

hahaha,,cm mna la bole jdi gtu bro..???nsb bek la ada yg tlg klu tak,,putih mata la jwabnye..^_^,,prmuln ari yg lucu and pengalaman baru tu..hahahaha!!!~

Roughneck said...

yaya: wahahah..tu la nasib.... tapi ok da ba lepas tgu..nda suda bro lupa mo bawa kunci hehehe

Anonymous said...

nasib bukan time c dedek sama c nafi p travelling..haha

Roughneck said...

haha..anonymous(cm c dedek ja nih kan) wakaka...iya ba..nasib bkn time kamu p travelling..kalo nda..pecah la tu pintu tu heheh

daniel danis said...

atokkkkkkkkk... jgn bha ko marah aku......ingat jap....4 msg ko sent.... hurm....... 40 puluh sen...wakakaka... main2 jak bha....

Roughneck said...

daniel: wahahaha kunun.....apa punya kawan wakakaka

yaya_mysterious gurl said...

hahahaha!!!!!..no komen bro,,hahahaha!!!
nsibla,,len kli hope x jd g la..^_^

Roughneck said...

yaya: haha bro ni pelupa ba org nya haha

yaya_mysterious gurl said...

huhuhu,,susa la gtu bro,,kena sllu tulis takut lpakn..hehehe,,tpi klu yg d'tuls pun nda igt d'bca..hahahaha,,^_^