Copyright

(c)open since 2010

Tuesday, September 28, 2010

Tengok Wayang Time!!!!!!!

Well...post bro yg lepas ada bro bgtau kan pasal Legend of the Guardians: The Owls of Ga'Hoole, ala, cerita pasal animasi burung hangtu tu..haha hari bro tekad mo pi tgk, n mangsanya siapa yg di heret pi tgk cerita tuh??? c ah Siang la..so kitaorg pun pi la one B.... sampai2 ja kitaorg naik tgkt atas..mo beli tiket la beb...tgk2..lenggang ja kaunter tiket tuh..haha mmg la, hari selasa, mana la ada ramai org, mungkin hujung minggu beb ramai orang... so Bro pn beli r tiket..

(sunyi sepi kan??tak da ramai org da.... haha)

Okai...time beli tiket tu wahaha bro nk kabar, kitaorg baru org ketiga yg beli tiket tu..hadoiyaiiii.. tapi tu x melemahkan semangat bro..tetap jua mo tgk Filem nih..sorang2 ka tgk..mesti tgk jugak.. hahahaha so beli tiket n tunggu waktu utk tgK wayang nih....


(Tiket da ada dlm tangan beb...)


bila hampir masa kitaorg masuk ar dalam panggung tu...la...hapeh betul, sikit ja orang(kalo bro kita dlm 10 orang jak) whatever...layan jak laa..bro dtg bukan mo tgk orang laa...tgk wayang laa
hahaha..so wayang pun mula......

(tada..sempat jugak snap..haha adoiii)

Cerita nih memang best ar..pi la korang tgk. kalo yg da tgk tu ok r..x kisah wahahah tp kalo yg blom tu pi ar tgk..best la bagi bro..walaupun filem animasi tapi ok what??? korang jgn bagi prasangka buruk r dgn filem animasi ni beb...lagi ok dr filem2 yg lain(spt revenge of the cobra, hampeh betul la beb) hehehehehe..tapi bro bayangkan tgk filem ni dgn effect 3D..huiyoo lagi best beb...K r post utk arini..
-OuT-

6 comments:

fyda said...

bro love ur blog... heheh keep it up... nnt i follow ar

Roughneck said...

yda..thanks my little sis..haha okai..jangan lupa follow ar...thanks 4 da support

yaya_mysterious gurl said...

hahahahahaha...sian bro..^_^
nsib bek la niat tu btul2 nak watchkn..huahuahua,,
klu x hilg selra nak nengk..huhuhu..

Roughneck said...

yaya: a'ah ba.. ala yg ptg da tgk...x kisah r kalo xramai org hehehe

yaya_mysterious gurl said...

hahahaha,,yeah.ygpntg da byar and puas htikn..hehe(",)

Roughneck said...

yaya: betul..yg ptg puash hati