Copyright

(c)open since 2010

Tuesday, October 19, 2010

KEKKAISHI: Teman Bro time penantian pengesahan PSMP

Kekkaishi? apa tu? haha actually ni la manga yg bro baca sejak minggu lepas..begini cerita dia, minggu lalu kan PSMP/tesis bro masih belum disahkan lg oleh Penyelia Bro..so utk menghabiskan masa yang lama(penantian la konon) bro pun baca la manga ni..sebenarmya bro ada baca jugak manga ni d majalah KREKO, tapi bila start masuk Universiti da lama bro kasi tinggal.. so Bro pn baca balik la.. baca dari Chapter 1, chapter yg permulaan...... sampai sekarang ni Bro sambung baca...


(Ni ar manga kekkaishi tu, ada jugak anime dia tp xdpt cari ar)

Sampai sekarang bro masih sambung baca.. sekarang da masuk Chapter 273: Karasumori.. hehe dan akan berlanjutan lagi sebab da banyak bro terlepas.. Manga ni stop kat chapter 325: Infiltration dan akan bersambung lagi kot..huhuhu wait and see ja la..


(d Lebri UMS..bkn wat kerja pon..tgh baca Manga ni la beb)

Remember my facebook Profile pic kat atas tu??hahaha tu la kerja Bro ..baca Manga sementara menunggu Pengesahan PSMP bro.. sekarang Tesis Bro dah di sahkan(yeah yeah) so da bole balik Tenom..tapi tadi pagi bro baru pi print and Jilidkan..so besok baru dapat tgk hasilnya..jadi tunggu utk post besok..Bro kasi tunjuk PSMP Bro yang dah siap..hehehe
-OuT-

p/s: oh ya, kalo nak baca manga ni link dia ar..sinila tmpt Bro baca Manga..semua ada d sini:

Manga Reader

4 comments:

Al_masturah yaya(mysterious gurl) said...

hahahaha!!!~komfem jdi teman sejti bro bku tu kn,,hohoho!..itz btter..jgn lpa post bro punyerr PSMP k..huhuhu,,nak gak tgk..*_*

Roughneck said...

yaya: ok ba..nnt bro post, tq 4 da comment

Che'gu Pezal said...

salam, maap menyempit, rasanya anime tu ada dah kat TV, antara TV8 dgn NTV7, kekadang sempat layan, tp rasanya tamat sekrat jalan citer tu.
Apapun selamat meneruskan pembacaan manga.

Roughneck said...

hehe..mmg da tgk kat tv..tapi bz kan kat Universiti soi xdpt tgk.,.hehe