Copyright

(c)open since 2010

Thursday, October 21, 2010

SUKA DUKA DI UMS 2010, Buh BYE UMS

Tanpa Bro sedari..besok da bro nak balik TENOM, my cute little town.. haha n ini bermakna Bro takkan ada kat UMS selepas Sabtu ni (23.11.2010) dan menghabiskan masa kat Umah la, sebab tesis @ PSMP bro da pun dijilidkan dan dihantar kepada pensyarah..means da bole balik rumah. Bro akan bercuti dalam 2 bulan lebih sebelum masuk balik UMS pada tahun 2011 utk menjalani SEMESTER TERAKHIR (yahoooo).. so utk Post kali ini, Just bro nak tunjuk gambar2 Bro sepanjang tahun 2010 (and ada jugak gambar tahun lalu) sebagai kenangan menghabiskan SEMESTER 7 di UMS.. layan..

(Ni ambil time balik ke UMS utk perjumpaan LM semasa menjalani Latihan mengajar)


(ni plak,lepas selesai menjalani Latihan mengajar selama 3 bulan, balik ke UMS utk siapkn Tesis)

(Dgn senior2 yg Bro HORMAT..masa MADIK)


(Team Salarom, program ke Nabawan..best gila)

(Masa Family day, lepak d pantai..best gila)

(ni plak time malam penghargaan pgrm kat Salarom, nyanyi dgn junior, Toy..haha tgh gelak sebab salah lirik)

(malam pendidikan, utk menerima Anugerah Dekan)

(kerja lapangan utk Lembangan Saliran,buat temu bual)

(semasa jd FASI kem skor A, UPSR..with juniors n fren)

(Family day kat mimpian jadi..dgn junior2)

Well..ada juga gambar yg bukan tahun 2010..just bro nak tunjuk jugak.. Kepada junior2 bro, selamat menjalani FINAL exam(kami xda Final exam sem ni hehehe), All da BEst..
Kepada Kwn2 aku, HT 17 Pendidikan dengan Sains Sosial (tahun 4), selamat bercuti
KITA JUMPA SEM DEPAN kat UMS!!!! Love u ALL..

-Roger and Out-





3 comments:

kiki said...

kenangan yang paling saya ingat...gajah~gajah~gajah~

Fyda said...

hehehheh bro~~~ bila update nih...? huhuhu

Roughneck said...

alamak..sori..lama da korang komen baru bro sedar hahaha.....
Kiki: mmg kompom nda ble d lupakan

Fyda: baru ja update ni post sebelum bro cuti aritu