Copyright

(c)open since 2010

Wednesday, January 19, 2011

Peristiwa LELONG kuliah Pengelolaan KOKUM

Lelong???hah?? apa da jadi?apasal kuliah ada Lelong2 pula nih???? mau tau?? ahahah jom baca ni entry arini:

4.00 pm: Ramai pelajar da masuk..tapi masih menunggu kehadiran pensyarah yg agak2 lambat masuk hehehe..so Bro pn SNAP SNAP la sekejap ..jom kita tgk gelagat student2 SPPS tahun 4 menunggu pensyarah datang..tapi yg BRO ble janji..mmg bising abis..sebab masing2 bercerita kann hahaha..okai..scroLL bawah!!


gambar atas Bro ambil satu line tempat duduk bro..haha tgk kwn bro.. C Yan nama dia..sampai bgitu skali ba menunggu pensyarah hahaha....


yang ni pandangan depan bro..masing masing buat kerja sendiri@ bercerita sakan dgn kawan2..haha mmg meriah abis laa... best baaa

okai..pastu pensyarah pun datang.. dia start kuliah dgn bgtau dia x berapa berpuas hati dengan kumpulan yang tlh dibentuk minggu lalu..dia cakap tak bersifat 1 MALAYSIA..hahaha so dia pn bubarkan kumpulan yg ada n dia nak masukkan setiap etnik kaum dalam satu group..

so proses yg dijalankan adalah dgn MELELONG Student dr setiap etnik..hahahahah..tgk gambar2 di bawah.. satu2 etnik cm melayu,cina,india,...kemudian lelaki..pompuan...hahahaha mmg riuh rendah la time tu..masing2 sibuk mancari ahli kumpulan masing2 kan hahaha.. Bro sempat SNAP gambar peristiwa LELONG kaum2 hawa sblum di masukkan ke kumpulan masing2 hahahahaha...tgkl bawah:

(LELONG...LELONG.. " haa kamu..yg atas tu melayu ka indon??'" hahahaha)

apa-apa pn memang meriah time tu....yg tak kenal masing2 kenal sbb nak masuk satu Kump yg berbilang bangsa..hahaa paling best kuliah setengah jam jak pastu hahahahahaha
tahniah..tahniah...

roger n out

2 comments:

Anonymous said...

Funniest moment ever. Ingatkan zaman dahulu sahaja kena jual. Sale 50%-70% lagi tu. Ada juga yang merasa macam mana jadi famous. Kna rebut sana sini. Phewittt

Roughneck said...

Anonymous: tq 4 da comment..hehe ble ka len kali bgtau nama??..hehe barula Aku kenal sapa...hehehehehe mmg best gila time ni..lawak betul