Copyright

(c)open since 2010

Friday, March 18, 2011

Assignment@Library UMS

Di manakah Bro berada sekarang??? ada buku?? nota?? pen?? wahh??study meh?? rajin juga ko Bro?? hahahhaha well..well..well....

actually plan Bro arini mo main bola tampar dengan my juniors.. but i have to cancel it sebab membuat assignment yg bru teringat mau dibuat (assignment penilaian Bab 5 + some work to do) and plan supaya hari sabtu and ahad ni Bro ada masa free la utk rehat..hahaha To Idruz@bobby sori ar bro nda dapat join korang..sebab bro jugak yg mengajak tadi kan..heee sori2....


So..d manakah bro berada?? hehehe tgk la ba gambar..dapat clue?? kalo Budak2 UMS mo blaja (atau tidur) d mana?? tempat yang paling sejuk macam kutub selatan d UMS ni d mana?? hehehe of course kalo tanya budak2 UMS kompom diaorg akan cakap LIBRARY UMS..hehehehe
Gambar atas, Laptop bro ar.. pasni mo menaip (atau on9) hahaha
Heee....brgambar sebelum mulakan kerja (n online jugak wahaha)......tapi rasanya online jak byk dr kerja..haha actually bro bukan sorang2 d lebri ni...ada kawan jugak.. Stearly and Dewi..mo ambil gambar diaorg tadi tapi serius betul diaorg wat kerja so xmo ganggu laa... haha oh ya.. di library UMS tapi bahagian mana??

Semestinya bro lepak d Kubu kami..hahaha di area sini la tmpt kami berkubu cm semalam. dari pagi sampailaa ke malam membuat kerja. d manakah kubu tu?? of coz bukan area pendidikan... hehehe next time Bro bagitau arr...

Roger n Out!

14 comments:

Cinoi said...

last minit suka kan baut assignment

Roughneck said...

Cinoi: heheheheheeeee kompom punya~~ ><

FarhaNezam said...

mmg best tido kat libry.. sejuk dan sunyi Haha..
kompom nda siap kja..

mr_mrs mikko said...

haha... mimang tu..
on9 lagi byk dr buat keja..
kah3..

Roughneck said...

FarhaNezam: hahahaha kompom punya..best dpt aircond free baa hehe

mr_mrs mikko: heheheh susah tau...godaan on9 banyak hehehe

Anonymous said...

klu x on9, x dpt mr.rocco tkr layout blog...hehe...nice layout...(mirmo)

Anonymous said...

Sa suka bca blog mr.rocco...(mirmo)

Roughneck said...

mirmo: hehehe betol3...tukar layout ni pn brp kali uda..sbb ada ja yg nda kena hahaha...T2 sebab suka bca my blog..kwang3 =)

Anonymous said...

Sama-sama, mr.rocco..hpe u alwys update ur blog...hehe..(mirmo)

Roughneck said...

Mrimo: insyaallah..kalo tak bz n ada bhn utk post dlm blog nih Bro post la hhh huahuahua..

Anonymous said...

klu sa x bz, sa akn singgh skjap d blog ni...(mirmo)

Roughneck said...

tq la sbb sudi singgah (sapa ar mirmo nih??) hahaha

Anonymous said...

mr. rocco x knl sama sa...(mirmo)

Roughneck said...

ya meh??hahahaha