Copyright

(c)open since 2010

Tuesday, March 15, 2011

Jemputan Tahun Baru Cina@rumah EVA NABELLA TAN

Assalam semua..hehe sebenarnya da lama da bro mo publish ni post tp terlupaaa hahaha... post kali ni pasal trip Bro and geng ke rumah salah sorang coursemate bro sempena Tahun Baru Cina bulan Februari lalu..Atas jemputan Miss Eva Tan, hehe dia tlh jemput kitaorg ke rumah dia .di mana? sana Ranauuuuuuuuuuu.... kwang3..

Ok, so Bro and the gang pn dtg dgn 2 Van! haha..kitaorg bergerak pagi dari UMS ke Ranau.... pastu?? ala tgk jak la gambar kat bawah tuh..jeng..jeng..jeng

(yang pakai Cheongsam tu la Miss Eva..hehehehe)

(Happi la dioarg dapat angpow..)

(Acara kemuncak...Tarian Singa datang!!)

Memang best time tu..banyak makanan n kitaorg memang kenyang gila. Lepas beraya kat rumah Eva, kitaorg pun pi Mandi kat Poring..tapi hujan la time tu..adoiii.... hahahaha Pas selesai..Balik UMS..Tamat...

P/s: Tq 4 EVA and keluarga sebab menjemput HT17 ke rumah untuk beraya..tq so muchhhh.. ajak l,agi len kali walaupun kita dah abis da kat UMS ni..pasti kami datang..

No comments: