Copyright

(c)open since 2010

Tuesday, March 15, 2011

My Askar@Anak-anak Buah

Post kedua arini..hahaha sebab da lama da nda UPDATE ni blog.. okay la..ni la Askar-askar bro.. haha nda ba..my anak2 buah..yeah2..stakat ni ada 3 orang..dan yang lain-lain akan mendatang huahuahua.... hehehe jom tgk....

Anak buah pertama bro adalah Mak enon di gambar atas tu hehehe..Nama dia Fatin Najiha. dia panggil bro dgn panggilan "PAK SU". ni la mak enon yg bro slalu bergaduh kalo dia dtg rumah..haha bergaduh berebut Remote n mau tgk TV saluran apa..hahahaha tp dia slalu pijak belakang bro(kira cm mengurut la) guna kaki dia.. ni mak enon ni kalau suru dia buat kerja ka, ambil barang la... mesti muncung mcm muncung tikus kwang3... sekarang dia kat Perak dgn ibu dia, merangkap kakak bro yg no tiga..
Yeah akhirnya ada jg anak buah lelaki merangkap geng nanti bila dia da besar hahahaha... ni pn anak kakak bro yang no tiga. Nama dia Fiq Ikram. Diaorg family bro panggil dia Ikram..tp bro ja panggil dia FIq..kelainan ba..hahaha ok, Fiq? cepat2 la ko besar ar..Ada juga kawan Pak Su nanti jalan2..hehehehe
pastu muncul la lagi sorang anak buah lelaki kedua..kali ni dr Kakak bro yg sulung..yeah yeah... Lahir tahun yang sama dgn Fiq kat atas tu. Nama dia : Muhammad Rezaiyril Hakimi.. hehehe panggil jak dia Kimi.. my anak buah yang satu ni mmg kuat nangis..kuat sekuat2nya..mmg ikut ibu dia dulu ar sebab ibu dia dulu time kecik mak bro ckp mmg kuat nangis... hehehehehe c Gebu ibu dia panggil...hehehe Kimi ni tinggal dengan Ibu dia kat Johor....

tu la askar-askar bro nanti..nda sabar tunggu diaorg datang Sabah atau Bro pi melawat diaorg nanti..hehehe cepat2 la korang besar..ada geng2 Pak Su korang ni.. kwang kwang kwang.. Untuk kakak-kakak ku yg no 2 n no 4..kawin la kamu dua dgn kadar segera hahahahahaha
Roger n Out.......

11 comments:

Anonymous said...

Hi,Askar2 Comeyyyy...(Mirmo)

Roughneck said...

hahaha...lepas bbtp taun da besau x comey dah hehehehe

Anonymous said...

hehehe...tp pacik dia da bsr, comeyyy jgk..(mirmo)

Roughneck said...

wahahaha..pak cik dioarg lg hampeh daaa

Anonymous said...

hehe, nobody perfect...(mirmo)

Roughneck said...

:)

Anonymous said...

sioknya da ank buah,mmng sronok main dgn drang...(mirmo)

Anonymous said...

lebih2 lg klu da ank buah byk ckp..hihi...(mirmo)

Roughneck said...

mirmo: siapakah anda sbnrnya??hahaha aku knal ka tdk??kwang3

Anonymous said...

ko kawin la duluan kalu ko mo....

Hasrol Izham Iskandar said...

Anonymous: wakakaka..ada ank2 buah ni cukup da :)