Copyright

(c)open since 2010

Thursday, March 17, 2011

My Bad Boy, my Motor hahaha

Sejak awal sem di UMS ni jarang bro balik rumah... selain my family and my Cat..benda yg bro rindu ialah my Motor....hahaha My 'Bad Boy'..model pa? tgk la sendiri.. Bro tau ba naik motor, jangan cakap bro nda tau.. hahaha Apasal x bawa pi UMS?? ada la sebab2 yang tertentu... hahahaha kang kuar malam n jalan2 ja kerja kalo ada motor... hahahaha

Bro guna my bad boy nih time Latihan Mengajar (LM) taun lepas..senang mo berulang alik dari sekolah dan rumah (actually bukan jauh pun..hahaha)..so petang2 senang la bro pi sekolah n kalo ada meeting sekolah bro ada la juga pengangkutan pulang.. paling berjasa my bad boy ni time Bro LM ialah Bro slalu guna ni motor pi pekan utk beli barang untuk buat BBM, fotostat lembaran kerja n guna utk antar kakak p kerja..hehehehe

and kalo petang2 tu kalo bro tak tido atau x main game...bro keluar la petang2 ronda2...pi rumah saudara....mo rasa angin petang hahahaha....ok laaa tuh kan...mo jimat minyak

Pengalaman paling gila dgn my bad boy ni bila lepas bro antar kakak pi kerja, tiba2 pancit tayar..adoiii awal pagi lagi tu, dalam jam 6.30 pagi..terpaksa la tolak motor tu dr tempat kakak kerja pi pekan Tenom (jarak mo 3 KM juga laa) pastu tpaksa menunggu lagi d bengkel sebab blom buka...hahahha adoii....

anyway, nda sabar mo balik tenom mo naik my bad boy nih...hahahahahha last naik motor time naik motor kawan nagientini, coursemate bro. Dia minta tolong temankan dia..pastu Bro yg bawa motor..sapa juga nda mo lepaskan peluang hahahahaha

okai..tu ja la utk post kali ni..
Roger n Out

6 comments:

Cinoi said...

uish nama motor tu bah my bad boy

Roughneck said...

Cinoi: hahahaha smart kan..kwang3

Anonymous said...

jgn tuan punya motor jd bad boy yaaa...
P/S...MirmO....

Roughneck said...

Mirmo: nda punya..nama motor ja bad boy kwang kwang kwang

Anonymous said...

hehe...motor jd bad boy, bla tyr pancit...kan mr.rocco...(mirmo)

Roughneck said...

aahhhh kalo itu mmg hampeh bila dia wat hal kwang