Copyright

(c)open since 2010

Thursday, April 21, 2011

AL-Kisah dalam bilik :)

Assalam smua..wah, perasan ka atau tidak arini cuaca dalam bilik bro panas gila!! ahahha arini stay bertapa dalam bilik jak.. belajar sendiri2 dulu. Final Exam da minggu depan so secara automatiknya benda yang malas mau buat (study) akan berjalan dgn sendirinya.

Okai... tidak di nafikan cuaca yang panas ni menganggu proses P&P dalam bilik darjah..ehhh dlm bilik.. Okai..kita scroll bawah :)

Secara gambaran ruang meja belajar Bro (amaran: meja disusun seolah2 ada proses pembelajaran berlaku disitu wakakaka). Weh, ada belajar juga baa... hahaha awal pagi bangun belajar baa..tapi start masuk jam 10 am..ntah kenapa bilik tiba2 bertukar panas yang amat sangat..berpeluh2... adoii..scroll bawah lagi..

Maka Bro pn menjengukkan diri ke luar tingkap.. aik? mcm aman damai permai sentosa bahagia selamanya jak view dari tingkap.. Cuaca mcm mendung jak?? tapi knp panas??? secara automatiknya hipotesis mengandaikan panas cmni akan mengundang awan nano yang bawa hujan wakakaka....

So sebagai langkah mengatasi keadaan (aik..apasal ayat aku arini skema semacam jak??kwang3) Bro pn tutup langsir..so bilik agak gelap, namun kepanasan bilik tu berkurangan sikit laaaa..tapi tiba2 keadaan yang panas yang bertukar sejuk tu telah membawa kepada permasalahan baru dimana:


Wahahaha mengantuk la pulak??waaaaaaaaaaaa..cm na mau blaja ni weh........ kwang3

Mr.Hasrol Roger n OUT!

No comments: