Copyright

(c)open since 2010

Monday, April 25, 2011

Mini pasar Malam kolej kediaman CD

Al-kisah..masa tgh study di waktu petang yang panas... tiba-tiba ada aroma datang dari luar masuk ke dalam bilik.. Eh, bau apa ni? stress sgt ka study sampai bau-bau makanan pn ble dirasa?? Perasaan menjadi gundah gulana, tidak dapat fokus sebab kehadiran bau-bauan itu begitu mencabar hati dan perasaan.... hahahaha

Bro pn kluar la dr bilik.. waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaH! ada mini pasar malam la dekat dewan serbaguna kolej kediaman CD! ni yg bagus ni..hahaha time tu masih lg abang2 n kakak2 pasar malam tu tgh susun2 brg2 diaorg,so bro bercadang mau pi la nanti ptg... apa yg ada di mini pasar malam tu?? scroll bawah:)

Jeng-jeng jeng... mcm biasa laa...ada burger, air tebu, pisang goreng........ sodapppp

Wajib ada kalo pasar malam, walaupun mini pasar malam... Sayap ayam panggang dan yang berkaitan (tak dpt nk sebut sbb time taip ni blom sarapan lg..laparrrrrrrrrr) hahahaha ni la gerai yang paling laku kat sini bro rasa :)

sebelah sini plak ada banyak jenis kuih muih terhidang utk tatapan student2 nih.. hahaha walaupun mini pasar malam ni anjuran kolej kediaman CD tapi ada byk jg student kolej kediaman lain datang (cm kami ar) hahaha

tapi bro rasa bgs ar anjuran nih.. timing dia, mini pasar malam ni dioarg buat time minggu final exam, jadi mana-mana student yg stress lapar tu bole la lepak2 kat sana..sambil makan2 ble jumpa kawan2...hahaha anyway bro nak ucapkan SELAMAT MENJALANI FINAL EXAM kepada rakan2 dan junior2 kat UMS, all da best ar utk korang!! :)

2 comments:

Nisa said...

hahahahaha....ko mau minta belanja kan?bha jom aku belanja makan angin kat pasar mlm CD tu..hahahhaha

Hasrol Izham Iskandar said...

haha..anis ko penduduk tetap CD kan...ko la blanja aku ba :)