Copyright

(c)open since 2010

Thursday, April 21, 2011

Misi Mustahil #17: "Tulis 10 Gangguan belajar utk Mr.Hasrol"

Misi mustahil #17 telah keluar pagi tadi dan arahan yang diterima berbunyi "Tulis 10 Gangguan belajar utk Mr.Hasrol"(myself)

1. Facebook (awal pagi trus on laptop n on9.. adoii :)

2. CityVille (buka facebook sbb nk main benda alah ni laa hahaha oh ya level 23 da aku beb)

3. Makan (bila da main game ni rasa lapar ... kuar makan kt cafe, msk meggi etc..)

4. Tidur (bila perut senang hati..ngantuk plak.. bantal aku menari joget da kat ujung tu)

5. Panas (tak dapat tidur/blaja sbb bilik aku panas..bawah bilik aku tu ada lava mungkin mengalir haha)

6. Boring (bila boring balik2 kluar bilik lepak luar bilik tgk busstop..my faveret part hahaha)

7. Tango (nama kucing itam putih dekat blok slalu bwa aku main hahahaha)

8. Tumblr (sbb aku reblog gambar2 baik punya)

9. Handphone (al maklumla aku ni kaunter pertanyaan..smua benda org tnya aku wakakakaka tpaksa reply, nnt mrh plak)

10. bole aku ckp ulang balik dr no 1- 10??

yessss...misi mustahil #17 selesai...

yg misi mustahil #16 masi on ka?yang arahan berjogging??hahaha kalo aku rajin aku turun joging ar..

tapi semenjak dua menjak nih rajin da aku turun jogging.. :)

bravo to Mr.hasrol :)

5 comments:

SuFy said...

hahaha, sama la bro...mcm xda plak mood study..haizz...then tiba2 dtg mood berblog...neway, gud luck for final exam..heee

Roughneck said...

haha..ok..good luck to you too and tq 4 da comment :)

mai said...

huhu... lawak lah,,, setmind jak lah. everything will look ok

kiki said...

bro..yg #10 tu mcm men buyuk..hahaha....adaka ulang balik

Hasrol Izham Iskandar said...

Mai: hahah saja ja tulis2 tine boring :)

Kiki: buyuk meh... hahahahaha