Copyright

(c)open since 2010

Sunday, May 8, 2011

Peperangan terakhir : PENGURUSAN DAN PENGELOLAAN KOKURIKULUM SEKOLAH

Esok da masuk ke minggu terakhir exam n esok jugala last paper Bro..dunno how to say but perasaan bro bercampur aduk:

1. Happy sebab da last exam n pasni akan menempuh ke alam pekerjaan plak and yang penting CUTIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

2. Last paper bermakna masa di UMS ni bakal berakhir, no more student life after this, no more hanging out with my Crazy n Fun friends.. waaaa... sedih woo..

esok paper pengurusan kokuriklum sekolah, jam 2pm kat DKP2
gonna miss this moment i think.

Saat-saat bertungkus lumus belajar utk final exam, merasa debaran time masuk dewan peperiksaan, menajwab exam dan lain2.PRESSURE semasa Exam ni akan jadi memori bila Bro bekerja nanti..Insyaallah..

Betul weh, Masa ni la kita stay up sampai pagi, minum Nescafe n kopi berjag jag, Stress, kecewa, takda motivasi..hahaha pastu secara automatiknya kita sendiri akan atasi semua tu kan.. haha

Tapi simpan dulu perasaan tu kejap, untuk Satu hari ni ja Feeling Berexam akan kita rasai..
to all my friends, Good Luck untuk besok, pastikan Peperangan Terakhir ni Kita MENANG!!

Roger n Out!

Saturday, May 7, 2011

Picnic HT17 Tahun 4


waa..lama da UPDATE so bro nk update pasal event yg berlaku semalam.. Aktiviti last me and my Coursemate(HT17 Pendidikan dengan Sains Sosial) hahaha... kita orag buat BBQ kat tanjung lipat.. Bro da upload byk gmbr kat FB so ni just sbhgn dr gmbr 2 tu:
Tadaa..tgh panggang sayap ayam (mknan wajib bbq) hahahaha ada style ka beb??

Yeah..diaorg sambut my birthday n birthday kwn2 lain..hehe ni gmbr dgn my coursemate : jojo.. Best la..wpun da lama da brlalu tp diaorg simpan ni kek (bukan simpan 1 minggu) hahaha tanks guyss
gambar kwn2 bro..hahaha
ni gambar awal pagi ni beb..kitaorg dtg awal..saja..hahaha
geng2 kipas susah mati BBQ hahaha

our last activity..sedih n penat. thanks utk semua yg bekerja keras spjg event ni. Gonna miss u all bila kita abis blaja kat UMS nih..waa..tinggal bbrp hari lagi nak abis ni weh.. sedih wooo