Copyright

(c)open since 2010

Sunday, August 21, 2011

Channel 701 : AXN : THE VOICE U.S

tadi Bro tgk di channel 701 AXN, rancangan realiti terbaru THE VOICE.. Perghh memang best gila.. Rancangan ni diambil berdasarkan rancangan realiti negara lain iaitu "The Voice of Holland".

Konsep pemilihan peserta realiti show ni unik sbb Hakim tidak akan lihat rupa paras peserta but kerusi diaorg akan membelakangkan peserta dan akan dengar dlu suara, kalau diaorg berminat, dioarg akan tekan butang merah and kerusi yang dioarg duduk tu akan berpusing menghadap peserta.


Ada 4 orang hakim atau COACHES (jurulatih). Setiap 4 orang jurulatih akan bina satu team dimana setiap team diaorg tu akan mengandungi 8 orang. pastu dioarg akan berentap sesama sendiri :). jadi sapa Coach/jurulatih The Voice U.S?? ScroLL bawah....

Adam Levine
(Maroon 5).. he's Rock!

Blake Shelton
(penyanyi Country)... man, i personally like this man. CooL :)

Cee Lo Green
(Rapper)
Yo..Y..Yo..he's Good!

Christina Aguilera
(R&B Diva)
well.. hot!!she's is SUPERSTAR!

part paling lucu bila Coaches berebut utk dapatkan penyanyi yang dioarg mau. Peserta sendiri akan pilih diaorg nak masuk team sapa. Hehe.. COOL. tapi kalau tgk di website dia rancangan ni da abis dan pemenang utk Season 1 pn da tau. Cuma kita di Asia baru nak tgk pemilihan dia. hahaha lawak eh.. apa2 pn x rugi tgk..

Roger n Out

Sumber gambar dan Info:

2 comments:

nunui Joe said...

sy suka tu maroon 5 :D

Mr. Rocco said...

Nunui joe: hahaha best ba semua lagu Maroon 5