Copyright

(c)open since 2010

Sunday, November 27, 2011

29/11/2011 :: Penantian::

Hahaha tak sabar menanti tanggal 29/11.. hari kebesaran bro.. Konvo!! haha bro belum konvo lagi, tapi gmbr atas tu time bro and the geng tgh ambl gmbr ramai2 sblum hari kejadian..hahaha

26/11 merupakan hari pertama bagi Konvokesyen UMS kali ke 13... kelmarin da sidang pertama dan kedua, harini start sidang ketiga dan keempat.

Bro punya konvokesyen pla sidang kelima, maknanya hari ke 3 konvokesyen. especially bgs budak2 sekolah pendidikan dan pembangunan sosial. Beberapa hari ni bro jarang online sebab seminggu sebelum ni bro balik ke UMS utk menguruskan yuran2 bagi membolehkankan bro untuk konvo hahaha

jadi Bro akan berkonvo pada 29hb ni ( 28hb kan cuti jadi konvo pn cuti n disambung pada 29hb).. jam 8 pagi.. nerves pn ada jg tapi mmg2 sangat2 gembira sbb nnt satu family bro datang sama2 dgn bro p konvo tu nanti..

yepp, 4 tahun belajar n this is the moment, finally...
after this da bekerja da (insyaallah),
doakan kejayaan Bro selepas ini yepp??

roger n out


4 comments:

Nazifa said...

Tahniah bro...dah graduate!

Mr. Rocco said...

Nazifa: thanks yaa~~ hehe

Dunia Realiti a.k.a Elih said...

Tahniah! sidang 3 pulak sy..haha

Mr. Rocco said...

Dunia Realiti: sori lmbt reply haha... tahniah jg utk kamu yaa.. UMS skolah mana ya?