Copyright

(c)open since 2010

Saturday, November 12, 2011

My cousin's wedding

Yupp..tadi petang my cousin kawin, dia ni kerja doktor kat KK tu, so me n my mother pi majlis kawin sebelah pengantin perempuan (bro bhgn sblh pengantin lelaki).. so makan punya pasal, tak sempat bergambar dgn dia, so bergambar dgn kereta tuan dia pun bole la kan.. kira bergambar dgn Tuan dia jgk..sori cuz.. hahahahaha.. yepp.. ni la kereta dia pakai utk pi majlis kawin tu.. cool right?

6 comments:

Syam said...

Salam..
Perghhh, RX8 tu bro :0

Mr. Rocco said...

Hahaha..smart ar RX8 dia..aritu smpat masuk dalam ruang pandu dia..fuyoo da kira puas da haha

Anonymous said...

congrate la...bro bla lg???

Mr. Rocco said...

Anon: hahaha lama lg..kumpul duit dlu..hehehe laa.sapa la anon ni..bg ar nama, senang mo panggil hehe

Missoyaa said...

keta mmg mantap la bro!! congratz 2 ur kazen tu :)

Mr. Rocco said...

Missoyaa: hehehe, mantap kn.. bila la ada kereta cmtu?? haha