Copyright

(c)open since 2010

Friday, December 23, 2011

Tweety bird: Jantan ka Betina?

(Sumber imej: Tweety world
Assalam and Haloooooo semua..hehe pernah tak korang tgk kartun tweety bird ni time korang masih kecik? Macammana kelincahan dia mengenakan musuh tradisi dia c kucing yg bernama Sylvester tu? hahaha dulu time kecik-kecik Bro 100% ingat yang c tweety bird ni betina. Rupa-rupanya c Tweety Bird ni Burung Jantan.

JANTAN? hahahaha sebab kalau tgk kan dia ni kecik, bulu mata lentik, suara pn ala-ala kecik jadi bro dulu time kecil anggap dia ni betina hahaha. laa.. tak tau pula yang c tweety bird ni jantan. Sampai ada sesetangah golongan di internet ni yang bergaduh mau tentukan jantina c tweety bird ni. Begini, jantina c tweety bird ni ditentukan oleh Warner Bros.

Warner Bros mengatakan bahawa jantina tweety bird ni JANTAN. Nama asal c tweety Bird ni pn kalau korang nak tau : Orson, bukan Osbon maharaja lawak mega tu haha, tapi ORSON. nama pun da macam nama lelaki da nih. kalau nama asal tu digunakan mesti perbalahan mengenai jantina c tweety bird ni tak  berlaku. Tapi malangnya, penggunaan nama ORSON ni digugurkan. Begitulah Al-Kisahnya

p/s: laa..apala aku buat post ni..memang xda bahan cerita da aku nih...hahahaa layannnnnnnnnn

Roger n out

3 comments:

Anonymous said...

yaka???

Anonymous said...

commel ba dia

anna nabila said...

hahaha! menariknya! aku igt transeksual, sebab badan mcm jantan tp ada bulu mata lentiks.... hehe