Copyright

(c)open since 2010

Monday, December 3, 2012

Aktiviti di sekolah hari ini :)

Assalamualaikum.
memandangkan Hari isnin, harini aku tak bertugas menjaga exam, aku stay kat bilik.
pastu pintu bilik aku ada org buka, aku tak kunci rupanya..
masuk2 ja ada Cikgu Asnan. "oii..tidur saja kerja" marah dia dgn aku.
hahaha..aku senyum ja. Cikgu Asnan di antara guru2 senior di sekolah. Jadi dia da jadi macam Bapa2 gayanya. hehe..pastu aku pn cerita2 la dgn Cikgu Asnan. Dia nampak ada raket badminton di bilik. dia ckp low quality. haha aku gelak ja. pastu dia ckp nnt dia cari raket yg high quality dan nnt dia beli, aku byr dgn dia ja. aku pn ok ja..

pastu riuh rendah pla.ada Madam Roha (yg tinggal rumah atas bilik aku) dan Pk Hem. bercerita pasal Flat guru yg bakal2 diduduki oleh kami nnt. pas lawat2 tu flat. aku masuk bilik, bila aku kluar bilik ada pla Cikgu Muliati dan Madam Roha tgk2 tu Flat. aku join diaorg bercerita.
fuh.. pastu aku join diaorg kat bangunan skolah. ada aktiviti pemulangan buku Teks untuk Pelajar Tingkatan 5.

ni antara gambar2 time tu.. Gambar ni pn aku ambik dr Student aku yg post gambar di FB. 
(credits to Mohd. Haffizan)


(line buku yg agak2 panjang jugak. aku jaga kelas 5 IR dan IS)

(with my students, Mohd Haffizan, dia yg ambil gambar2 ni smua)

(aik? cukup ka semua buku teks kamu tu? tak cukup bayar denda)



1 comment:

QisNadi said...

Hmmm.. Kalau kmi dpt kurang buku teks salah durg lah ni.. Hihi :)